Wednesday 17 November 2010

Παραξενιές των μωρών...!!!..Που τις λατρεύουμε όμως!!!!

Ποτέ μου δε φανταζόμουν ότι πριν ακόμα γίνει 1,5 έτους θα έχει τόσο έντονα αναπτύξει τη δική της προσωπικότητα!!!! Παραξενιές που δεν μπορείς παρά να γελάσεις αλλά και να εκνευριστείς πολλές φορές με αυτές!!!

Όταν τρώει μπισκότο θέλει να ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Μη και της δώσεις σπασμένο ξεσήκωσε το Θεο από το πόδι!! Ίσως να ηρεμήσει  λίγο αν κρατάει και στα δυο χέρια μπισκότα....άντε και σπασμένα!!!!


Όταν θέλει να φάει μπανάνα, εκτός του ότι πρέπει να τη φάει μόνη της, της την καθαρίζουμε και μόλις φτάσει στα 3/4 πρέπει να της βγάλεις τη φλούδα όλη και να πιεζει την μπανανα αναμεσα στα δάχτυλά της (και να σε κοιτάει και πονηρά!!)  για να τη φαει!!

Ασε πια ο έρωτας με τα παπούτσια....μη σε δει και δε φοράς παπούιισα και παντόφλες, κάηκες!!! Πάει και στα φέρνει και σου λέει.." Μαμά, παπουκάκια!!!" (είναι και μαλαγάνα!!)

Το τελευταίο μας είναι ότι θέλει να τρώει με το πηρούνι...ΟΛΑ τα φαγητα...!!! Οκ, μάλλον αυτό είναι επειδή τώρα μαθαίνουμε το Savoir Vivre και πρέπει να το εμπεδώσουμε...!!!

Όμως όλα αυτά την κάνουν ξεχωριστή και υπέροχη στα μάτια της μανούλας παόλο που καμιά φορά τη μαλώνει !!! Αν δεν είχε κι αυτές τις μικρές και χαριτωμένες απαιτήσεις θα ήταν ένα παιδάκι χωρίς προσωπικότητα!!!

Την λατρεύω που μου φωνάζει "μπικιόκιο"και απαιτεί "οόκιο"!!!!

No comments:

Post a Comment

Share |