Thursday 25 November 2010

Παραξενιές των μωρών...!!!..Νο 2!!

Οι παραξενιές συνεχίζονται...!!!
Τώρα κλεινεται στην τουαλέτα στα σκοτάδια και περιμένει να την ψάξουμε!!!!Και όταν την βρούμε γελάει!!! Βρε δε φοβασαι στα σκοτάδια;;;;. Έχει ένα "υπνωτικό" το μικρό σκυλάκι της, το οποίο λατρευει και για να κοιμηθει το βαζει πανω στη μουσουδα της...και επειδη το ειχαν κανει δωρο στη μαμα(εμενα δηλ!!!) και δεν ξερω από που, είπα να της πάρω ενα άλλο εξίσου όμορφο και χνουδωτό σκυλάκι για να έχουμε και ένα backup!!! Την πήγα στο Zara Home, το διάλεξε μόνη της...και....εκεί που κυκλοφορούσαμε με ένα σκυλο αγκαλιά τώρα κυκλοφορούμε με δυο!!!!!!!!!!

Και φαντάσου το πρωι που σηκώνεται να τους έχει και τους δυο αγκαλιά και να προσπαθει να κρατήσει και το μπιμπερό με το γάλα να το πιει...!!!Γάλα...άλλο θέμα...!!! Όταν είναι να το πιει και το βλέπει αρχιζει τις φωνές και τα κλάμματα!! όχι γιατι δεν θέλει, αντίθετα, γιατι θέλει να πιει και βιάζεται...!!!!Βρε κάτσε να το ζεστάνω, μην το πιεις κρυο...κλάμμα που δεν της το έχω ήδη δώσει!!!

Δεν ξέρω αν αυτά που γράφω είναι παραξενιές ή μικρές γλυκιές συνήθειες της Πηνελόπης μου, που τις βλέπω μόνο εγώ...Ίσως να τα κάνουν και τα άλλα μωράκια-παιδάκια σε αυτή την ηλικία...Αλλά ένα είναι σίγουρο, πως είναι τρυφερές και ζουζουνιάρικες στιγμές που σε κάνουν να γελάς!!!

No comments:

Post a Comment

Share |